Woningontruiming offertes vergelijken

Ontvang en vergelijk vrijblijvende offertes van bedrijven uit je eigen regio en profiteer van onze selectie van betrouwbare aanbieders.

Een woning ontruimen in Hersend?

Kies voor gespecialiseerde woningontruimers met landelijke dekking, gunstige tarieven en vakkundige aanpak.

Vergelijken & besparen

Vergelijk offertes van verschillende aanbieders en kies voor de juiste 'klik'.

Direct gratis offertes vergelijken?

woningontruiming

Kies voor ervaring en expertise

Woningontruiming Hersend

Een woningontruiming is vaak nodig in stressvolle tijden en momenten dat je hier helemaal niet mee bezig wil zijn. Wil je zonder kopzorgen een huis of bedrijf laten ontruimen? Kies er dan voor om deze werkzaamheden uit te besteden aan een ervaren ontruimingsbedrijf.

Via Woning-ontruiming.info vraag je eenvoudig offertes aan bij de ons aangesloten vakkundige bedrijven. De voorselectie is al door ons gemaakt, zodat je alleen maar hoeft te vergelijken welk bedrijf het beste aansluit op je wensen.

Duidelijk & transparant

Waarom gebruik maken van deze offerte service?

Woning-ontruiming.info is een initiatief van kleine en grote spelers op het gebied van duurzame woningontruiming en bedrijfsontruiming. Het initiatief is in het leven geroepen om garantie te kunnen bieden voor een integere en kwalitatieve dienstverlening.

Profiteer van onze voorselectie op ervaring, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

 • GRATIS prijzen vergelijken van aanbieders uit je eigen regio
 • Gevalideerde bedrijven met goede referenties
 • Uiterst snel inzetbaar bij spoed
 • Landelijk dekking
 • Besparingen die kunnen oplopen tot wel 45%
 • Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend!

Vlot en doordacht

De werkwijze bij een ontruiming

Iedere klus is uniek, daarom is het belangrijk om een bedrijf met ervaring in te huren. Een juiste en efficiënte aanpak scheelt je  kopzorgen en onvoorziene uitgaven.

Hoe verloopt een huisontruiming via ons?

Nadat je een bedrijf hebt gekozen, dan maak je een afspraak. Op de afgesproken tijd komt er een professional bij je langs om een inventarisatie te maken van je wensen en de situatie. Er worden vervolgens heldere afspraken gemaakt over de uitvoering. Bij spoed kunnen de ontruimers direct aanvangen met de werkzaamheden en anders wordt hier een ander moment voor ingepland.

Nazorg

Na een huisontruiming worden er desgewenst schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Een woon- of bedrijfsruimte is vervolgens direct klaar voor oplevering.

Direct aan de slag

Spoedontruiming in Hersend

Moet je nu een spoedontruiming in Hersend uitvoeren? Dan is het raadzaam om een expert in te zetten. Als je een dierbare verliest dan komen er veel zaken tegelijk op je af. Indien deze persoon woonachtig was in een seniorenwoning of zorgkamer, dan heb je nog veel extra zorgen op de koop toe. Over het algemeen dient een seniorenwoning of zorgkamer namelijk binnen enkele dagen te zijn ontruimt na het overlijden. Om je zelf te kunnen ontlasten van allerlei bijkomstigheden kun je de ontruiming op zo'n moment het beste uit handen geven aan een daarvoor gekwalificeerd bedrijf. Jij kunt je richten op de hoofdzaken en wij nemen de ontruiming uit handen. Dien jij een woning in Hersend met spoed te ontruimen? Wij kunnen dit eventueel nog op dezelfde dag inzetten. Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen direct contact met je op om het verloop te bespreken.

Specialistische nazorg

Na de spoedontruiming wordt de woning of ruimte standaard bezemschoon opgeleverd. Indien gewenst worden er extra schoonmaak of herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Na de werkzaamheden is de woning direct klaar voor oplevering en sleuteloverdracht.

Kosten woningontruiming

Wat zijn de gemiddelde woningontruiming kosten?

Wat kost een woningontruiming? Bij een standaard woningontruiming kun je rekening houden met een aantal gemiddelde kosten. Deze kosten worden berekend op basis van de grootte van de woning, de inboedel en de extra werkzaamheden die eventueel voor je worden uitgevoerd. Een kleine ruimte zoals een seniorenwoning of zorgkamer liggen de tarieven tussen de 150 tot 350 Euro. Bij een kleine woning, aanleunwoning of studio, bijvoorbeeld van 1 tot 2 kamers groot, betaal je gemiddeld tussen de 150 en 550 Euro. Bij de ontruiming van een grote woning, een woning van 3 of meer kamers, liggen de kosten tussen de 750 en 2000 Euro. Standaard worden alle ruimtes na een woningontruiming bezemschoon achtergelaten. Kies je voor een uitgebreide reiniging van de woning, dan dien je rekening te houden met een tarief van gemiddeld 17,50 per uur voor deze schoonmaak werkzaamheden.

Afvoeren en storten van afval

Met name bij de ontruiming van seniorenwoningen moet er wel eens een boel afval worden afgevoerd. De kosten voor het afvoeren en storten van afval zijn afhankelijk van de omvang en het gewicht en liggen rond de 100 tot 750 Euro.

Besparen op voorrijkosten

De voorrijkosten verschillen veelal per aanbieder. Over het algemeen liggen deze kosten tussen de 0,25 to 0,50 per kilometer. Je kunt dus besparen op de voorrijkosten door aanbieders te vergelijken en te kiezen voor een woningontruimer uit Noord-Brabant. Wil je direct offertes ontvangen voor een woningontruiming in Hersend? Maak dan gebruik van het formulier op deze website.

Factoren prijs

Hoe worden de kosten van een woningontruiming bepaald?

De uiteindelijke kosten voor een huisontruiming worden bepaald door een aantal verschillende factoren. Kies je bijvoorbeeld voor een spoedontruiming, dan worden er extra handeling voor je uitgevoerd om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van werkschema's en het adhoc inzetten van personeel en wagens. Of, je laat extra werkzaamheden uitvoeren zoals een uitgebreide schoonmaak, het verwijderen van tapijt of het leegmaken van een tuin. Voor alle huisontruimingen geldt dat de omvang van de inboedel en de grootte van de woning of ruimte direct van invloed is op de prijs. Des te meer spullen een moeten worden afgevoerd, des te langer een ontruimen bezig is. Bovendien kan het zo zijn dat een aantal spullen of afval moeten worden afgevoerd naar de afvalstort. De omvang en het gewicht zijn bepalend voor de kosten van het afvoeren. Er zijn dus een aantal factoren die bijna altijd terugkomen bij een woningontruiming. Onze experts kunnen je helder uitleggen hoe een eindprijs tot stand komt in het geval van je persoonlijke situatie.

De woningontruiming kosten zijn meestal afhankelijk van:

 • De omvang van de inboedel
 • De grootte van de woning of ruimte
 • Of het een spoedontruiming betreft of niet
 • Of je voor extra werkzaamheden kiest zoals bijvoorbeeld een uitgebreide schoonmaak of tapijt verwijdering
 • De omvang en het gewicht van eventueel af te voeren afval

Tips!

Tips: Kostenbesparen op woningontruiming Hersend

Door te kiezen voor een expert bij jou in de buurt bespaar je al direct op de voorrijkosten. Des te groter de afstand is die het bedrijf moet afleggen om bij je te kunnen komen, des te hoger de voorrijkosten kunnen uitvallen. Alhoewel niet alle bedrijven het even goed op prijs stellen, kun je altijd informeren of je kunt meehelpen om het huis leeg te maken. Dit scheelt natuurlijk een boel tijd als je je schouders eronder kunt zetten.

Offertes vergelijken

Vraag via deze website direct vrijblijvende offertes aan bij verschillende aanbieders uit Noord-Brabant. Door het aanbod te vergelijken kom je er snel achter welk bedrijf het beste bij je past wat betreft service en tarieven.

Direct besparen op woningontruiming kosten in Hersend:

 • Bespaar op voorrijkosten - kies voor een aanbieder uit je eigen omgeving
 • Bespaar op tijd - help zelf mee bij de ontruiming
 • Bespaar op afvalstort kosten - voer zelf het afval af
 • Vergelijk de prijzen van verschillende huisontruimers uit Noord-Brabant en kies voor het beste aanbod
piggy-bank-1270926_1280

Soorten ontruiming

Woningontruiming Hersend: soorten ontruiming

Je staat op het punt om een woningontruiming in Hersend te laten uitvoeren. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten zullen volledig voorlichten wat betreft de mogelijkheden. Gaat het voorbeeld om een spoedklus of heb je meer tijd? Of, betreft het een standaard woningontruiming of de ontruiming van een seniorenwoning of zorgkamer? Om je alvast wat meer inzicht te geven in de meest voorkomende diensten, hebben we deze kort en krachtig voor je uitgeschreven.

Huisontruiming

Huisontruiming Hersend

Bij een plotselinge verhuizing of huisuitzetting wordt over het algemeen gekozen voor een standaard huisontruiming. Om het een en ander zonder verdere kopzorgen over te kunnen dragen is het mogelijk om gebruik te maken van aanvullende diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tapijtverwijdering, nicotine reiniging of verschillende herstel- en reparatiewerkzaamheden. Wij gaan hierbij nog een stap verder en kunnen ook de tuin weer leeg of verzorgt opleveren. Kies je voor een standaard huisontruiming, dan kun je rekening houden met tarieven tussen de 600 en 1500 euro voor een gemiddelde eengezinswoning.

Bedrijfsruimte ontruimen

Bedrijfsontruiming Hersend, hoe gaat dit in zijn werk?

Helaas is het bij een faillissement vaak noodzakelijk om de bedrijfsruimte te (laten) ontruimen. Omdat ieder bedrijfspand anders is, dient er bijna altijd een maatwerk aanpak te worden voorgesteld. Een loods heeft bijvoorbeeld andere kenmerken dan een kantoorpand en een keuken is weer anders dan een garage.

Het kan voorkomen dat er ernstige verontreiniging heeft plaatsgevonden in of rondom de bedrijfsruimte, ook daar dient rekening mee te worden gehouden. Onze aanbieders zijn gespecialiseerd in opruimen van verschillenden vormen van verontreiniging, zoals olie, asbest en andere chemicaliën. Deze werkzaamheden worden dan ook uitgevoerd volgens de eisen van landelijke en regionale wet en regelgevingen.

Wietplantage ontruimen

Hennekwekerijen / wietplantages ontruimen in Hersend

Een van de grootste nachtmerries van iedere verhuurder is de wietplantage. Meestal kom je er als verhuurder op een vervelende manier achter dat je pand is misbruikt voor een illegale hennepplantage. Achterstallige betalingen, juridische rompslomp, een slechte naam en beschadigd pand zijn veelal het resultaat van deze vorm van misbruik. Je wilt naderhand maar een ding, en dat is dat alles weer snel in oude en bewoonbare staat wordt herteld en dat je er zonder al te veel kleerscheuren vanaf komt. Hier komt de professionele ontruimer om de hoek kijken.

Waarschuwing! Het is vaak erg gevaarlijk om zelf een wietkwekerij te ontmantelen en af te voeren. Als voorbeeld, elektrische installaties zijn veelal snel en onveilig aangelegd dit kan levensgevaarlijke situaties opleveren. Daarnaast is het onvoorspelbaar, zo loopt men geregeld tegen gevaarlijke chemicaliën en rare constructies aan. Onze aanbieders zijn ervaren in het ontmantelen en ontruimen van hennepkwekerijen en brengen de ruimtes weer terug naar oorspronkelijke staat. De insteek is dat het pand weer gerust hart kan worden ingezet voor de volgende huurder.

Seniorenwoning

Seniorenverhuizing Hersend

Het komt vaak voor dat oudere mensen gaan verhuizen naar een seniorenwoning. Omdat een seniorenwoning vaak een stuk kleiner is dan de vorige woning kan de inboedel vaak niet in zijn geheel worden meegenomen. Heb je geen tijd om de inboedel op te ruimen of om de verhuizing zelf uit te voeren? Dan is het een aanbeveling om gebruik te maken van een ervaren woningontruimer. Onze aanbieders scheiden de inboedel op basis van waarde en bruikbaarheid. Vanzelfsprekend wordt er noot zomaar iets weg gegooid en kun je de selectie zelf bij langsgaan. Vervolgens bepaal je zelf wat er verhuisd, opgeslagen, verkocht of afgevoerd mag worden. Onze experts helpen je graag bij dit proces.

Overlijden

Een woning ontruimen na overlijden

Je bent net een dierbare verloren of je ondersteund iemand die dit meemaakt. Er moet veel worden geregeld zoals de uitvaart, verzekeringen en het op de hoogte brengen van nabestaanden en bekenden. Om te voorkomen dat de huur van een woonruimte gewoon doorloopt of omdat de zorginstelling dit wenst, dien je de woonruimte of zorgkamer snel te ontruimen. Het is op dat moment raadzaam om een woningontruimer in te schakelen. Onze aanbieders zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied en helpen je snel, respectvol en discreet om zaken op orde te stellen.

Bij een ontruiming na overlijden worden spullen gescheiden. Zaken zoals tapijt kapotte kastjes e.d. worden afgevoerd, en alles met een (emotionele) waarde wordt tijdelijk voor je opgeslagen. Naderhand kun je rustig door de spulletjes heenlopen en bepalen wat hiermee moet gebeuren.

Onze expert nemen je snel en correct op sleeptouw, zodat je je volledig kun richten op de belangrijke zaken en taken van dat moment.

Altijd netjes

Bezemschoon opleveren

Naast de standaard woningontruiming en bedrijfsontruiming is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen. Deze diensten zijn in het leven geroepen om een ontruiming zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan het uitgebreid reinigen van de woning of bedrijfsruimte, het repareren van muren, verwijderen van vloeren of het leegmaken van tuinen. We leggen kort uit welke extra diensten worden aangeboden. Vanzelfsprekend kunnen onze experts meer en is het altijd raadzaam om een offerte aan te vragen met je specifieke wensen.

Aanvullende diensten

Extra diensten bij huisontruiming Hersend

Als je een gehuurde woning of andere ruimte oplevert, dan dient deze vaak 'bezemschoon' te zijn. Bezemschoon opleveren houdt over het algemeen in dat vloeren kaal en geveegd zijn en dat alle ruimtes leeg zijn. In sommige gevallen stellen verhuurders strengere eiden aan het achterlaten van de woning. Neem je zekere voor het onzekere, dan is het verstandig om de regels van de verhuurder goed door te lezen.

Op het moment dat duidelijk is wat de eisen zijn die de verhuurder stelt, dan kun je een woningontruimer inzetten. Naast de ontruiming zorgen zij ervoor dat de woning op basis van de eisen van de verhuurder wordt achtergelaten. Men verwijderd bijvoorbeeld tapijten en andere vloeren en voert indien gewenst extra schoonmaak en reparatiewerkzaamheden uit. Kortom, zodra wij klaar zijn, dan kun je de woning zonder zorgen opleveren.

Inboedel opruimen

Doorgaans ziet een standaard huisontruiming er als volgt uit. Onze experts maken het pand volledig leeg en laten dit bezemschoon achter. Niet te redden inboedel en afval wordt naar de vuilstort gebracht, de rest wordt opgeslagen of opgekocht. Laat je de inboedel afvoeren naar een stortplaats houdt er dan rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn. Deze kosten zijn afhankelijk van de omvang en het gewicht van de inboedel.

Inboedel laten opkopen

Als je inboedel bestaat uit waardevolle stukken die je niet van plan bent om te houden, dan bieden we een aantrekkelijke oplossing. Het is namelijk mogelijk om je inboedel te laten opkopen door de ontruimer. De prijs die voor de boedel wordt afgesproken kan vervolgens worden verrekend met de kosten van de huisontruiming. Belangrijk om te weten is, dat het opkopen van inboedel vaak alleen mogelijk is bij een volledige huisontruiming. Vraag gerust naar de mogelijkheden en vraag direct offertes aan bij verschillende aanbieders in de regio Hersend.

Inboedel opslag

Het is mogelijk om inboedel op te laten slaan. Een goed voorbeeld is in het geval van een senioren verhuizing. Soms passen meubels of andere inboedel niet in de vaak kleinere woonruimte. Als je nog weet wat je met deze overbodige inboedel wilt doen, dan kun je deze tegen een vergoeding opslaan op een geconditioneerde plek zodat de inboedel in te tussentijd niet achteruit gaat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

inboedelopslag

Huis of ruimte opruimen

Het opruimen van een woning is geen complete huisontruiming, maar een dienst die je helpt orde te scheppen in de chaos. Onze aanbieders helpen je in zo'n geval met het leeghalen van zolders, schuren en andere ruimtes.

Heb je een ruimte die vol staat met spullen en/of rommel? Weet je niet waar je moet beginnen met opruimen? Onze experts helpen je snel en discreet om zaken op order te stellen. Zo geniet je de misschien al de volgende dag van een opgeruimd huis!

Schoonmaak- en herstelwerkzaamheden

Nadat een woningontruiming of bedrijfsontruiming is afgerond, kun je ervoor kiezen om de woning of het pand volledig oplevering klaar te laten maken. De experts zorgen dat ruimtes kaal worden gemaakt, door alles wat er niet thuishoort te verwijderen. Vervolgens worden gaatjes gevuld en beschadigingen herstelt. Als alles weer in de oorspronkelijk staat is teruggebracht, dan volgt er een grondige schoonmaak zodat alles weer fris is. Het pand of de woning is op dat moment zonder twijfel klaar voor oplevering. Vanzelfsprekend kun je deze dienst geheel of in delen afnemen. Vraag altijd naar de mogelijkheden!

Vloerbedekking verwijderen

Bespaar je zelf frustratie en ongezonde klussen door vloerbedekking te laten verwijderen door onze specialisten. Onze aanbieders zorgen dat vloerbedekking en lijmresten worden verwijderd en afgevoerd en laten een schone vloer voor je achter. Laat je inlichten over de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan bij verschillende aanbieders.

Duurzaam ondernemen

Opkopen en verwerken van inboedel

In bepaalde gevallen kan uw inboedel worden opgekocht. De spullen met waarde worden uiteindelijk verkocht en wat niet verkocht kan worden dat wordt zoveel mogelijk gescheiden in losse recyclebare materialen. Deze duurzame aanpak komt ten goede aan je portemonnee en aan het milieu.

 • Kostenbesparend, dus goed voor je portomonee
 • Juiste scheiding van materiaal en afval, dus beter voor ons milieu
 • Tweedehands spullen krijgen een nieuw leven
duurzaam ondernemen

Alles op een rijtje

Alle diensten op het gebied van woningontruiming

Soorten ontruiming

Huisontruiming: het ontruimen van een woning.

Bedrijfsontruiming: het leeghalen van bedrijvenpanden na een faillissement.

Wietplantage ontruimen: het leeghalen van de wietplantage. De ruimte wordt teruggebracht naar de originele staat.

Seniorenverhuizing: als senioren kleiner gaan wonen kan vaak niet alles mee. Woningontruimers halen deze meubels weg.

Huis leeghalen na overlijden: jij kunt je focussen op de uitvaart en een afscheid terwijl de ontruimers de woningontruiming op zich nemen.

Bezemschoon opleveren

Tenzij anders overeengekomen wordt een ontruimde woning altijd bezemschoon opgeleverd!

Alle diensten

Inboedel ontruimen: de vakmannen brengen de inboedel weg naar een opslagruimte of naar de afvalstort

Inboedel laten opkopen: spullen van waarde die jij kwijt wilt worden opgekocht door het ontruimingsbedrijf. Dit bedrag wordt afgetrokken van de kosten van de ontruiming.

Inboedelopslag: weet je niet zeker wat er met de inboedel moet gebeuren? Laat deze dan tijdelijk veilig opslaan.

Huis opruimen: overvolle zolder of garage en weet je niet waar je moet beginnen? Laat een ervaren woningontruimer helpen met het opruimen van je huis.

Schoonmaak en herstelwerkzaamheden: om het huis bezemschoon op te leveren voeren ontruimers schoonmaak en herstelwerkzaamheden uit.

Vloerbedekking verwijderen: vastgelijmd of vastgespijkerde vloerbedekking wordt vakkundig verwijderd zodat jij dit niet hoeft te doen.